Protokoll
LeidandmedEAA.1110.1.8
Kaader304
Daatum21.10.1882
Protokolli number893
Protokolli teema8. Varavastased kuriteod
Märkused
Kohtumehed
Eesnimi Perekonnanimi Täisnimi Roll
Aron Krimm Peakohtumees
Maddis Erm Kohtumees
Abram Pärn Kohtumees

Awdotja Nemetzewa (Weodor Nemetz eestseisja) kaebab Iwan Iwanow Kusow peale, se olla 1. paar saapaid warrastanud, kedda temma kätte saanud. Peale selle olla temmal 10. paari saapaid ärrawarrastud, kedda temma kätte polle saanud. Saapapaar maksta 3. rubla.

Iwan Iwanow Kusow issaga kostab kaebduse peale, et temma olla selle paari saapaid warrastanud, ja perrenaene saanud kätte.

Iwan Milliontschikow tunnistab kohtu ees, et perrenaene olla 1. paar warrstuid saapaid Iwan Iwanow Kusow kaest kätte saanud. Perrenaene olla öölnud, et poisid, saapaid kaddub, agga kes warrastanud, ei tea temma.

Kohhus moistis:

Awdotja Nemzewa on 1. paar warrastud saapaid Iwan Iwanow Kusowi kaest kätte saanud. Wiimne tunnistab ennast süidlaseks, ja saab selle warguse trahwiks 3.x24. tunni peale koggukonna wangihoone kinnipandut. Agga Awdotja Nemzewa ei joua muu wargust tõeks tehha ja ei woi sedda ka Iwan Iwanow Kusow kaest nõuda.

/: Otsus kuulutud sel 21. Oktoobril 1882.a Tallorahwa seaduse raamato §§ 772 ja 773 juhhatusel ja oppuse kirjad wäljaantud :/

A. Krimm [allkiri], pea
xxx Maddis Erm, kohtumees
A. Pärn [allkiri], "