Protokoll
LeidandmedEAA.3277.2.3
Kaader23
Daatum18.04.1907
Protokolli number17
Protokolli teema2. Varalised tehingud; 3. Laenusuhted; 4. Perekonna- ja pärimisasjad
Märkused
Kohtumehed
Eesnimi Perekonnanimi Täisnimi Roll
Ilja Potahof Peakohtumees
Jaak Zukker Kohtumees
Jaan Russak Kohtumees

Prangli wallakohtus, sell 18 April 1907a.

Juures oliwad kohtu eesistuja I. Potahof, kohtu liikmed: I. Zukker ja I. Russak

Ilmunud oli WanaPrangli walla liige Liisa Jaagu t Zeiger, sünd Nukk ja andis üles, et tema olla kätte saanud Leeni Willeri ja Miili Sick'a käest oma lapsede osajagu raha summa kakssada wiiskümmend (250) rubla, mis temal saada on kand. Jaan Zeigeri peranduse jagamise akti järele 21 Septemb.1906a. Nr 11 pk2. Willeri ja Sicka käest oma lapsede Minna ja Karl Zeigerite heaks. Liisa Zeiger annab oma luba, et see wõlg saab mahakustutatud Herrenhof-Lutsu talu pealt.  Krep N 1714, mis on Leeni Willeri ja Miili Sicka oma.

Liisa Zeiger [allkiri]

Selle juures oliwad ka ilmunud Leeni Willer oma mehe Juhan Willeriga ja Miili Sick oma mehe Karl Eduard Sick'aga kes palusiwad nendele kopiad wälja anda sellest protokollist et wõlg 250 rub., maha saaks kustutatud krepostnoin nende talude pealt.

Leeni Willer J. Willer [allkirjad]

Miili Sikk Karl Eduard Sikk [allkirjad]

Et see protokoll on üles kirjutatud Liisa Zeigeri ülesandmise järele temale ette loetud ja temast allakirjutatud oma käega; et tema paleuslikult selle kohtule tuttaw on ja temal õigus on aktisid teha, see saab Prangli wallakohtu poolt selle läbi tunnistatud. 

Leeni Willer, Juhan Willer, Miili Sick ja Karl Sick on selle wallakohtule paleuslikult tuttawad ja on oma käega seie allakirjutanud. Ka on nemad õiguse wõimulised aktisid teha.

Kohtu eesistuja: I. Potahof [allkiri]

Kohtu liikmed: I. Zukker I Russak [allkirjad]

Kirjutaja: Weske [allkiri]