Protokoll
LeidandmedEAA.3089.1.2
Kaader47
Daatum06.02.1858
Protokolli number
Protokolli teema10. Muud üleastumised
Märkused

Tulli ette Märd Jõggewa ja kaebas et Jürri Wabbatik temma tütre surremise ajal järrele jänud warrantuse mis koddost kasa todud ei tahha takkasi anda. Siis sai Jürri Wabbadik ette kutsutud. Siis ütles Jürri Wabbatik et temma on kõik naiste asjad taggasi annud. Muud kui kerst ja Lehm weel peab temma käes ollema. Ja et se assi õige olli siis sai Koggokonna Kohtu polest Mõistetud et Jürri Wabbatik

Peab Märd Jõggewal temma tütre kerst taggasi andma. Ja Lehma jaggo Märd Jõggewale  3 Rub Hõb kätte maksma. Siis kaebas Jürri Wabbatik et Märd Jõggewa temmale wõlgo enne sedda olnud 1 Rub 60 kop höb. Siis saab weel Märd Jõggewa ,Jürri Wabbatikko käest 1 Rub 40 kop hõb kätte maksetud.

Sel 6mal Weebruaril 1858 olli Koggokonna Kohhos koos. Tulli ette Metsawaht, Annus Nuk ja kaebas et Otto Reinman on 1 jalg puid metsast Warrastanud siis sai Koggokonna Kohtu polest mõistetut Otto Reinman peab 20 kop õbbe Puude eest maksma ja 80 kop Trahwi Koggokonna waeste laega maksma.

Sel 6mal Weebruaril 1858 olli  koggokonna Kohhos koos.Tulli ette Metsawaht Annus Nuk ja kaebas.et Jürri Tral on Puid 1 jalg warrastanud siis sai Kohtu polest mõistetud et Jürri Tral peab 20 kop pute eest maksma ja 80 kop waeste laega trahwi.