Protokoll
LeidandmedEAA.1118.1.5
Kaader8
Daatum14.03.1872
Protokolli number
Protokolli teema6. Töö- ja teenistussuhted
Märkused
Kohtumehed
Eesnimi Perekonnanimi Täisnimi Roll
Jaan Kiili Peakohtumees
Karl Wilde Kohtumees
Willem Freiwald Kohtumees

Apram Willipow tulli ette ja kaebas Grigori Timofejevi peale et temma pandis omma poig Wassili minnu juurde öppima 6 aasta peale agga nüüd on wiis aastad täis ja pois ei tahha ennamb teenida ja minna muud ei nöua kui temma teenida ei tahha siis maksko minnole aasta palk taggasi.

Grigori Timofejev tulli ette ja ütles et minna pandsin omma poja 5 aasta peale temma juurde agga mitte rohkemb ja ütlin kui pois tahhab rohkemb teenida siis wötko palka mes tahhab.

Tunnistas Kattarina Iwanowna et minna ollin seal juures ja kuulsin et kaub olli tehtud kuue aasta peale ja Gegor Timofejev tahtis kuuenda aasta eest whk wiis Rublat agga Abram ei lubbanud mitte üks koppik.

Tunnistas Tarras Timofejev et minna kuulsin et nemmad kaublesid 6 aasta peale agga siis läks Abram ärra ja tulli taggasi ja siis teggid kaub 6 aasta peale ja kuwwenda aasta eest piddi palka saama agga minna ei tea kui palju.

Mõistetud et Wassili Grigorjew peab 6 aasta täis teenima ehk muidu maksab aasta palk Abramile taggasi kui teenimatta jättab.